Ett tag sedan....

Kommer ni ihåg mig? Haha lol ne skojar. Hej i alla fall, var som sagt ett tag sedan jag bloggade.. Under tiden jag inte bloggat har jag jobbat två veckor sen en vecka ledigt och nu är jag inne på min tredje jobbvecka. Vecka 30 (förra veckan) var jag alltså ledig och då ''flyttade'' jag till Gislaved och bodde hos Valentina med massa annat härligt folk! Hon var nämligen hemma själv, ena helgen var det fest i Gnosjö och andra helgen, den som var för några dagar sedan så var vi i Bolmen för då var det Bolmendagarna, najs som fan. 
 
Hela denna veckan och nästa består av jobb.. Fyller ju dock år imon så det är ju lite roligt som händer då i alla fall. Efter jobbet imon ska jag och typ 15 till åka till Bambu och äta hihi mys! Sen i helgen är det lite annat som händer ;) 
 
Vill bara skriva också att den stora anledningen till att jag inte bloggat är att jag inte har några bilder typ och hur roligt är det att blogga utan bilder?! Ne inte så kul, men jag ska ta lite bilder både imon och i helgen så då kommer ni få se!! Har även lite nya saker jag har tänkt att visa men måste bara ta kort på dem först!! Väntar även på ett paket från Odd Molly hihihih, sen får jag la förhoppningsvis lite presenter också haha, aja ska dra och bada nu, pusshej :*