Midsommar 2014

Hej på er! Inte uppdaterat på hela helgen och inte i början av denna veckan heller och det beror på att jag helt enkelt är lat. Fast idag har jag faktiskt inte haft tid då jag hjälpt till lite hemma och varit och hälsat på min kusin och hennes barn! I alla fall så tänkte jag berätta lite om helgen i Halmstad och midsommar då.
 
Det började med att vi åkte ner på torsdag kväll, sen när vi kom fram så fixade vi bara iordning våra saker och där vi skulle sova, vi åt även på donken innan vi kom fram till stugan. Snackade tills klockan 3 på natten ungefär.
 
Dagen efter, midsommar, så åt vi tjejer (jag, emilia, madde, sussie och vallen) mat med Emilias familj och några till, vi stack ut för att hitta blommor till kransar men det gick ju inte så bra haha så det fick bli bara björkris.. Senare på kvällen stack vi in till stan med resten av gänget vilket var helt ok! Kom hem runt 2 typ och då la vi oss i partytältet på trädgården där killarna skulle sova.
På lördagen stack vi ut rätt sent, vi var många hos Emilia och vi beställde pizza innan vi drog till stranden och spelade kubb och drack lite. Senare på kvällen drog endel in till stan igen men några av oss stannade i partytältet. Vaknade upp av att jag var dyngsur, gissa vad som hade hänt?! jo emil hade somnat med en öl i handen och jag låg bredvid honom så jag var ju asssss blöt... 
Sista dagen, söndagen, satt vi ute på däcket och chillade, solade, grillade korv och lite annat ;) senare på kvällen drog jag emilia, madde, vallen och malte på bio, the fault in our stars, läste ju den boken när jag var på mallis så var bara tvungen att se filmen! Kan ju säga att det fattades massa saker i filmen, så jag rekommenderar verkligen att ni läser boken också! aja filmen slutade iaf runt 23 och efter det drog vi hem, var hemma rätt sent på natten. 
Det här var i alla fall min helg i Halmstad och min midsommar med underbara vänner! Ska ner till Halmstad nu till helgen igen för att fira Emilias 18-års dag. Puss på er, förlåt för ett väldigt långt inlägg